Home > CATERING, IMPREZY FIRMOWE, KONFERENCJE, OLEJ NAPĘDOWY, UROCZYSTOŚCI WESELNE > Najlepszy catering w Trójmieście Gdańsk Sopot

Najlepszy catering w Trójmieście Gdańsk Sopot

katering trójmiasto

catering trójmiasto

Jedzenie od zawsze było najmilszym dodatkiem spotkań. Gdy wspominamy jaki meeting, często poruszamy temat jedzenia. Dobry smak i apetyczny wygląd często powoduje, że „cieknie nam ślinka”, a zapach zostaje w pamięci przez długi czas… To jest właśnie dobre jedzenie.

Trójmiejski catering 3city od lat w swojej ofercie ma:

Obsługę biznesu

– Przerwy kawowe (oferta z zastawą porcelanową oraz z naczyniami jednorazowymi)
– Lunch konferencyjny
– Uroczysty obiad lub kolacja
– Obsługa konferencji prasowych

Poranki cateringowe

– Przerwy kawowe (oferta z zastawą porcelanową oraz z naczyniami jednorazowymi)
– śniadania biznesowe
– kanapki na służbowe spotkania

Obiad ze znajomymi lub z rodziną

Spotkanie w restauracji – rezerwacja w jednej z trzech restauracji już od 2 osób
Party w domu – przyjęcia domowe już dla grup 6-osobowych.

Przykładowe bufety cateringowe:

polski - staropolski lub szlachecki, do apetycznych polskich dań (np. pasztety, bigos, udziec wieprzowy) proponujemy  alkohole takie jak krupnik, wiśniówka, machandel, żubrówka, żołądkowa gorzka
włoski –  Menu Milano (zupa minestrone, pasta na ciepło, deser) oraz Menu Total Italiano (caprese, szynka prosciutto,  delikatna cielęcina na danie główne, tiramisu). Proponujemy delikatne włoskie wina
francuski -  delikatny Menu Chateau (wliczone dobre wino, ślimaki, sery itd),

Menu śniadaniowe (crossant, dżemy, kawa, ciastka, crem brulle)
– Hiszpania, Maroko – Menu Tapas (ciepłe i zimne przekąski, paella), Menu Olivka (zimne przekąski)
– amerykański – Bogactwo Kalorii (BBQ, żeberka, wołowina, sałatki, ziemniak z farszem)
– ostry meksykański,  konkretny rosyjski i wiele innych…

katering gdańsk

catering gdańsk

Każdy, kto korzysta z usług cateringowych, może skomponować własne menu. Jeśli chciałby coś jeszcze dodać, a nie ma tego na liście koniecznie musi to zaproponować. Wspólnymi siłami da się zrobić wszystko!

Przekąski zimne:
teryna drobiowa podprawiana szałwią i malinami
pasztet z królika podany na musie cebulowym
wędzony łosoś nadziewany kremem chrzanowym
tatar z łososia serwowany w formie koktajlowej
pstrąg glazurowany w malinach aromatyzowanych tatarakiem
pasztet z dzika z dressingiem żurawinowym
bandarillas
vous la vent z pastą drobiowo – kaparową
vous la vent nadziewane krewetkami
vous la vent z musem z łososia podprawiane cytrusami
tartinki bankietowe

Przekąski gorące:
roladki z bakłażana podane na salsie pomidorowej
gruszka wypiekana w szynce parmeńskiej

Zupy:
krem pomidorowy
rosół
chowder z mulami
consome z łososia podprawiane szafranem
krem z brokułów z prażonymi migdałami
żurek staropolski na wędzonce
żurek na bulionie z kaczki
krem rakowy z oliwą aromatyzowaną tatarakiem
barszcz staropolski z kołdunami

Sałatki:
cezar z kurczakiem
z grillowanymi polędwiczkami z kurczaka
z polędwiczką wieprzową i melonem skropiona żurawiną
z tuńczykiem i filetowanymi pomarańczami na bukiecie sałat z pikantnym dressingiem
grecka
a’la mista

Dania główne:
Grillowana pierś z kurczaka zapiekana pod sałatką capreze
Stek z karkówki podany z sosem myśliwskim
Polędwiczki wieprzowe w sosie z rucoli
Roladka drobiowa faszerowana suszonymi pomidorami i serem w aromacie oregano
Pieczony łosoś podany na szpinaku
Filet z karmazyna podany z ratauille
Pstrąg pieczony w całości polany masłem koperkowo czosnkowym i szparagami
Kulebiak z dorsza czyli filet z dorsza z warzywami wypiekany w cieście drożdżowym

Dodatki:
pieczone ziemniaki
ziemniaki z wody
ryż
ryż jaśminowy
kasza gryczana
tabuleh
ryż ziołowy
ziemniaki gratin

Desery:
mus z ciemnej czekolady podany z wiśniową bitą śmietaną i prażonymi migdałami
sernik w kilku odsłonach (karmelowy, cynamonowy, aromatyzowany malinami)
szarlotka
ciastko czekoladowe z pomarańczami
pieczone jabłko polane karmelem z nutą cynamonu

Inne:
patery z owocami
ciastka konferencyjne

Możliwość komponowania jest dla naszych wymagających podniebień, nawet osoby mające wyrafinowany smak zadowolą się usługami catering gdańsk

Kontakt:

mail: catering@3city.pl
www: www.catering.3city.pl

Restauracja Zeppelin

ul. Św. Ducha 2 (róg ulic Św. Ducha i Kołodziejskiej)
80-834 Gdańsk
tel. 058 322 24 43
kom. 509 965 414
www.zeppelin.gdansk.pl
e-mail: zeppelin@3city.pl

Stacja de Luxe

Ul. Grunwaldzka 22
Gdańsk – Wrzeszcz
tel.(058) 345-00-05, fax.(058) 322-24-44
kom. 508 103 802
www.stacjadeluxe.pl
e-mail: stacja@stacjadeluxe.pl

Kawalerka Bistro & Cafe

ul. Piwna 61/63
80-831 Gdańsk
tel: 58 710 70 94
kom: 509 965 414
www.bistrokawalerka.pl
e-mail: kontakt@bistrokawalerka.pl

catering w gdańsku

catering w gdańsku

catering w trójmieście

catering w trójmieście

  1. Brak komentarzy
  1. Brak jeszcze trackbacków